Tim Hoefman

bvba

Ventilatie

Airconditioning

Airconditioning is het behandelen van de lucht in een ruimte om zo een ideale temperatuur, vochtigheidsgehalte, zuiverheid, alsook de verdeling van de lucht te verzekeren. Airconditioning is dus meer dan louter het koelen van je werk- of leefomgeving.

Koelen

Onze aircotoestellen bieden een precieze temperatuursbeheersing. U creëert altijd uw eigen comfortklimaat en ademt gezonde, zuivere lucht in en dit zelfs in de meest extreme omstandigheden.

Verwarmen

Bepaalde aircosystemen bieden u ook de mogelijkheid om een ruimte te verwarmen, we spreken dan over een warmtepomp. Dit systeem geeft u uw persoonlijk temperatuurscomfort, het hele jaar door.
Om even samen te vatten, met een warmtepomp beschikt u over een installatie waarmee u in de zomer hittegolven kan trotseren en in de winter de gure koude.

Zuiveren

Aircosystemen produceren zuivere, gezonde lucht. Alle systemen zijn standaard uitgerust met filters die stof, pollen en rook filteren. Volgens de noden van de klant kan de luchtzuivering aangepast worden, wat cruciaal is voor personen met allergieën.

Ventileren

Ventilatie kan in onze systemen geïntegreerd worden. Dit betekent dat binnenlucht van een ruimte ontnomen en vervangen wordt door verse buitenlucht. U kan de ventilatie tijdens de tussenseizoenen aanzetten, terwijl de airconditioning uitgeschakeld is.

Ontvochtigen

In koeling modus ontvochtigt een aircotoestel de lucht zodat u een aangenaam gevoel van welzijn kunt creëren. Bovendien vermijdt u bij een correcte vochtigheidsgraad de groei van schimmels . Dit is dan weer positief voor personen met allergieën.
Mensen voelen zich het beste indien de vochtigheidsgraad tussen 40 en 60% is en het verzekert ook een langere levensduur van elektronische toestellen.

Onze leveranciers

Om een optimale kwaliteit te garanderen aan een correcte prijs, doen wij beroep op de volgende merken:
  • Stork Air
  • Ventomatic